Ga naar inhoud

BBC, CNN en Euronews geven gratis advertentieruimte weg


tokoroko

Aanbevolen Berichten

BBC, CNN en Euronews geven gratis advertentieruimte weg

Medianieuws

BBC Global News, CNN International en Euronews doneren gezamenlijk 50 miljoen dollar aan advertentieruimte. De advertentieruimte is gratis beschikbaar voor grote multilaterale organisaties en nationale ministeries van volksgezondheid wereldwijd,

BBC, CNN en Euronews geven gratis advertentieruimte weg Deze kan worden ingezet om informatie te verstrekken over hoe burgers zich kunnen beschermen tegen het virus en de verspreiding van het virus kunnen stoppen.

De vraag naar betrouwbaar nieuws is groot. Deze drie omroepen hebben gezamenlijk een bereik van 800 miljoen mensen zodat de boodschap een groot publiek kan bereiken. Campagnes die via deze weg gerund worden zullen te zien zijn op TV en digitale platforms, met de mogelijkheid om specifieke regio’s te bereiken.

De Wereldgezondheidsorganisatie is de eerste die gebruik maakt van dit aanbod. Haar campagne richt zich op de 7 stappen om verspreiding van het virus tegen te gaan en zal te zien zijn bij alle drie de omroepen. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.