Ga naar inhoud

Ziggo: IedereenLive en cabaret op eigen kanaal


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo: IedereenLive en cabaret op eigen kanaal

De dagelijkse live en online talkshow IedereenLive kan vanaf vandaag ook lineair via het kabelnetwerk van Ziggo bekeken worden.
 
Howard Komproe gratis bij Ziggo
Foto Brunopress

Ziggo biedt klanten vanwege de coronacrisis al enige weken een gratis ‘coronapakket’ met onder meer betaalzender Film1 en enkele kinderzenders. Het aanbod is vanaf vandaag uitgebreid met IedereenLive. Om coronaverveling te voorkomen maken bekende Nederlandse vanuit het eigen huis een dagelijkse online talkshow tussen 14.00 en 17.00 uur. Aan dit dagelijkse programma werken onder anderen Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge mee. IedereenLive is vanaf nu ook bij Ziggo lineair op het eigen Ziggo-kanaal op voorkeuzepositie 13 te bekijken. Dit kanaal is voor iedere Ziggo-klant in het DKTV-zenderpakket beschikbaar.

 

Cabaret

Op hetzelfde kanaal zendt Ziggo tot en met 12 april op zaterdag en zondag vanaf 20.00 uur een voorstelling van een cabaretiers uit. Guido Weijers is op zaterdag 4 april te zien. Brigitte Kaandorp (5 april), Howard Komproe (11 april) en Peter Derks (12 april) volgen daarna.

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.