Ga naar inhoud

House Top 1000 tijdens Pasen op Wild FM en Deep Radio


tokoroko

Aanbevolen Berichten

House Top 1000 tijdens Pasen op Wild FM en Deep Radio

Medianieuws

Voor het derde jaar op een rij is de House Top 1000 te horen op het regionale radiostation Wild FM Hitradio. Tijdens het lange paasweekend komen de 1000 beste houseplaten ooit gemaakt weer voorbij. Ook de internetzender Deep Radio zendt dit jaar de lijst uit.

House Top 1000 tijdens Pasen op Wild FM en Deep Radio De House Top 1000 begint op vrijdag (10 april) om 10 uur. De 83 uur durende marathonuitzending eindigt dan met de nummer 1 die maandag 13 april even voor 21 uur gedraaid wordt.

De presentatie van de lijst is in handen van bekende House Top 1000-stemmen zoals Peter van Leeuwen (Coen Bom), Erwin van der Bliek en Jurgen Rijkers. Maar ook andere bekende namen komen langs om een deel van de presentatie op zich te nemen, waaronder Michel de Hey, Mark van Dale, Lucien Foort, Wessel van Diepen, Eric van Kleef, Robin Albers en Giel Beelen.

Vorig jaar stond “Plastic Dreams” van Jaydee opnieuw op de eerste plaats, gevolgd door “Don’t you want me” van Felix. “Charly” van Prodigy completeerde de top 3. Wie er dit jaar op 1 staat wordt maandagavond bekend. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.