Ga naar inhoud

Kink start TV campagne voor thuiswerkers (filmpje)


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Kink start TV campagne voor thuiswerkers (filmpje)

Medianieuws

Het landelijke radiostation Kink start maandag (6 april) met een tv-campagne gericht op de thuiswerkers. De commercial, die inmiddels al wordt ingezet voor online campagnes, is alleen te zien in de Ster reclameblokken op de NPO televisiezenders.

Kink start TV campagne voor thuiswerkers (filmpje) Met de spot wil de zender duidelijk maken dat het station, waar 24 uur per dag alternatieve muziek te horen is, ideaal is voor veel mensen die vanuit huis moeten werken.

"We krijgen al sinds onze start in 2019 heel vaak te horen van luisteraars dat ze op de werkvloer vaak in discussie moeten met collega's die liever makkelijke hits horen op de radio. Dat is het grote voordeel van thuiswerken: je bepaalt zelf wat er aan staat", aldus programmadirecteur Michiel Veenstra.

"Deze campagne wil vaste luisteraars daar aan helpen herinneren en nieuwe luisteraars laten weten dat er nu een zender is waar andere muziek te horen dan zijn dan op de andere stations:".

 

Tweede themazender
Voor de thuiswerker die het nog wat steviger wil lanceert Kink op Tweede Paasdag haar 2e themazender genaamd  Kink Distortion, een station voor de liefhebbers van metal, hardrock en metalcore.

Veel van onze luisteraars zijn grote liefhebbers zijn van de stevigere muziek”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra.

"Kink Distortion zal voor die mensen een prachtige aanvulling worden op de bestaande zenders Kink en themazender Kink Dna Classics, waar we de beste alternatieve muziek uit het verleden draaien”. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.