Ga naar inhoud

Radio Gelderland Tweede Pinksterdag in teken van Jaren 80


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Radio Gelderland Tweede Pinksterdag in teken van Jaren 80

Medianieuws Radio Gelderland Tweede Pinksterdag in teken van Jaren 80

Omroep Gelderland staat op Tweede Pinksterdag in het teken van de jaren tachtig. De hele dag kunnen luisteraars van Radio Gelderland luisteren naar de muziek van de jaren ’80. Nieke Hoitink, Eric van den Berg en Frank van Dijk presenteren van zes uur 's ochtends tot zes uur 's avond de allergrootste ’80 hits.

Daarnaast blikt Radio Gelderland ook terug in de tijd. Welk nieuws speelde er toen? Welke tv-programma’s keken we? En welke trends waren er in die tijd? Had jij vroeger een walkman? Nam je liedjes op van de radio op je cassettebandjes? Of kocht jij je al je eerste cd-speler?

Terug naar de eighties
Naast het nieuws van nu duikt Radio Gelderland ook de archieven in. Zo werd Nederland Europees Kampioen voetbal, ging Wubbo Ockels de ruimte in en was Ruud Lubbers Minister-President.

Natuurlijk komen ook de trends van toen voorbij en blikken we terug op de eighties televisie. The Dukes of Hazzard, Zeg een Aa.. en natuurlijk Dallas en Dynasty. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.