Ga naar inhoud

Roelof Hemmen verbaasd over dat Radio 538 hem belde


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Roelof Hemmen verbaasd over dat Radio 538 hem belde

Medianieuws

Nieuwslezer en radiopresentator Roelof Hemmen was verbaasd toen Radio 538 hem belde om Henk Blok op te volgen als nieuwslezer in de ochtend. Dit zegt hij in een interview met De Telegraaf. “Mijn eerste gedachte was: Hé? 538, dat is toch muziek?”

Roelof Hemmen verbaasd over dat Radio 538 hem beldeHet is dan ook totaal anders dan wat Hemmen momenteel doet bij BNR, waar hij het interviewprogramma “BNR’s Big Five” presenteert.

“Maar ik vond het meteen spannend.” Na eens serieus geluisterd te hebben naar de 538 Ochtendshow met Frank Dane en een dagje mee te hebben gelopen achter de schermen was Hemmen helemaal verkocht en besloot hij in te gaan op het aanbod.

Ik heb veel dingen mogen doen in mijn leven, maar zoiets nog nooit”, aldus Hemmen.“Dit kon ik ook niet voorbij laten gaan.

Vanaf volgende week leest Hemmen dan ook het nieuws tijdens de ochtendshow op 538 en neemt hij het stokje over van Blok, die vanwege zijn gezondheid een sabbatical neemt. Vrijdag is Blok voor het laatst te horen op 538. “Het zijn grote schoenen om te vullen.” Blok was 17 jaar lang een vertrouwde nieuwsstem in de ochtend op 538.

Door zijn nieuwe uitdaging bij 538 neemt Hemmen afscheid van BNR, waar hij eind juni na negen jaar zijn laatste programma presenteert. Als kroon op het werk is zijn programma BNR’s Big Five dit jaar genomineerd voor de Zilveren Reissmicrofoon. [Radio.NL]

Roelof Hemmen verbaasd over dat Radio 538 hem belde  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.