Ga naar inhoud

Chantal Janzen en Carlo Boszhard in: Oh, Wat Een Jaar


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Chantal Janzen en Carlo Boszhard in: Oh, Wat Een Jaar

Medianieuws

Chantal Janzen gaat het derde seizoen van het RTL 4-programma 'Oh, Wat Een Jaar' presenteren. Ze neemt hiermee de rol van Linda de Mol over die naar Talpa vertrok om programma's te maken voor SBS en Net5. Deze zomer zal RTL nog veel oude herhalingen met Linda gaan uitzenden.

Chantal Janzen en Carlo Boszhard in: Oh, Wat Een JaarSamen met captain Ruben Nicolai en de gloednieuwe tegenstander, captain Carlo Boszhard, gaat Chantal voor deze spelshow terug in de tijd. Het programma is dit najaar te zien bij RTL 4.

Peter van der Vorst, Directeur Content van RTL: “Ik ben ontzettend blij dat Chantal ‘ja’ heeft gezegd toen ik haar vroeg om ‘Oh Wat Een Jaar’ te presenteren.

In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot. Daarnaast weet ik zeker dat zij in staat is om de enthousiaste captains Ruben en Carlo een beetje in toom houden.

Deze zomer zijn de herhalingen van serie 2 van Oh, Wat Een Jaar! te zien bij RTL 4.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.