Ga naar inhoud

Opwekking Top 100 op Groot Nieuws Radio


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Opwekking Top 100 op Groot Nieuws Radio

Medianieuws

Groot Nieuws Radio staat weer in het teken van de 'Opwekking Top 100'. De lijst is aanstaande vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. De lijst is samengesteld door het commerciële radiostation met hulp van de luisteraars.

De hitlijst van het christelijke radiostation start vrijdag met het lied 'Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen'. Maar ook nieuwere nummers als 'Feest van Genade' en 'Mijn Anker' hebben een plek in de Opwekking Top 100 gekregen. De lijst (met uitzondering van de top 20) wordt vrijdagochtend om 08:00 uur bekendgemaakt op de website van Groot Nieuws Radio.

"De Opwekking Top 100 is al jaren de opmaat naar het pinksterweekend, waarin we vieren dat de Heilige Geest is uitgestort", vertelt Wilfred Hardeman, directeur bij Groot Nieuws Radio. "Het is de Geest die ons helpt om samen te zingen, te getuigen en te leven tot Zijn eer. Dat is ons gezamenlijk verlangen voor dit Pinksterfeest." [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.