Ga naar inhoud

Ziggo breidt exclusief aanbod verder uit


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo breidt exclusief aanbod verder uit

Ziggo levert bij de Ziggo Movies & Series (X)L-abonnementsvormen honderden titels films en series die alleen door klanten van het kabelbedrijf te bekijken zijn.
 
 

De Prooi binnenkort bij Ziggo Movies & Series

Ziggo – een bedrijfsonderdeel van VodafoneZiggo – biedt onder meer content van de Amerikaanse zender Home Box Office (HBO) – onderdeel van WarnerMedia – in Nederland exclusief aan eigen klanten aan. In de komende weken worden afleveringen van nieuwe HBO-series en vervolgseizoenen van bestaande series aan het aanbod van Ziggo Movies & Series (X)L toegevoegd. Dit geldt onder meer voor de nieuwe HBO-series Perry Mason (22 juni) en Betty (15 juni).

 

Nederlandse series

Liefhebbers van Nederlandse dramaseries komen ook aan hun trekken. Vanaf 3 juni is de miniserie De prooi voor Ziggo-klanten die een Movies & Series-abonnementsvorm te bekijken. Deze serie gaat over de ondergang van bankier Rijkman Groenink. Exact een maand later op 3 juli wordt Noord Zuid aan het serie-aanbod van Ziggo toegevoegd. Deze serie gaat over het leven van twee Amsterdamse rechercheurs.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.