Ga naar inhoud

Kaalslag bij radiotak Talpa Network


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Kaalslag bij radiotak Talpa Network

Medianieuws

Talpa Network neemt afscheid van een groot deel van het personeel van de radiotak. Dit melden meerdere bronnen aan Radio.NL. Ongeveer 20% van de medewerkers heeft woensdag te horen gekregen dat zij binnenkort mogen vertrekken.

Kaalslag bij radiotak Talpa NetworkDe drastische reorganisatie maakt onderdeel uit van de draconische maatregelen die Talpa in maart al aankondigde vanwege de coronacrisis en waarover het concern onlangs wat meer duidelijkheid gaf.

Bijltjesdag aan de Bergweg
Bij Radio 538 wordt bijna de hele nachtploeg op straat gezet. Naast diverse producers wordt daarbij ook de naam van Edwin Noorlander genoemd. Noorlander is sinds 2011 op 538 te horen en vult meerdere nachten per week. Daarnaast is hij elke zaterdagmiddag op de zender te horen.

Deze week zou Noorlander ook het programma van Ivo van Breukelen overnemen. Maar sinds woensdag was opeens Niek van der Bruggen te horen als invaller.

Radio Veronica zou afscheid gaan nemen van Dennis Hoebee en Jurjen Gofers. Hoebee is elke werkdag te horen van 18 tot 21 uur, maar wordt deze week vervangen door Jasper de Vries. Gofers vult de uren in het weekend tussen 18 en 21 uur. Ook zou Lisanne Rijks, producer van Giel Beelen, vertrekken.

Daarnaast houdt ook het Talpa avontuur voor talent coach Jantien van Tol op.

De reorganisatie komt boven op de recente wijzigingen die Radio 538, Radio Veronica en Radio 10 al doorvoerden in de programmering.

Geen commentaar
De persdienst van de radiotak van Talpa wil geen commentaar geven op vragen van Radio.NL en verwijst naar de voorlichtster van John de Mol. Zij wil echter niet in detail op de zaak in gaan en laat weten:

Nu de Ondernemingsraden hun advies hebben uitgebracht, worden onze medewerkers inhoudelijk geïnformeerd over de maatregelen. De maatregelen zijn niet anders dan dat we op 7 mei hebben gecommuniceerd in het persbericht.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.