Ga naar inhoud

Anita Witzier in voetstappen Jos Brink met veel TV-Toppers


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Anita Witzier in voetstappen Jos Brink met veel TV-Toppers

Medianieuws

Anita Witzier gaat zes weken lang op de zaterdagavond het nieuwe tv-programma 'TV-Toppers' presenteren. In elke aflevering duikt ze samen met twee bekende televisiepersoonlijkheden in de rijke 70-jarige televisiegeschiedenis van de publieke omroep.

Anita Witzier in voetstappen Jos Brink met veel TV-ToppersWat zou je kiezen als je de 5 mooiste, indrukwekkendste beelden uit 70 jaar archief mocht plukken?

De traan van Maxima, Fabeltjeskrant of toch Jos Brink die met Wedden Dat het hele volk aan de buis gekluisterd hield.

Een vast panel bestaande uit Nederlandse TV Toppers kijkt live mee en heeft bij elk fragment een eigen verhaal.

Anita Witzier: “Juist in deze tijden waarin we meer tijd met elkaar doorbrengen is het bijzonder om met je partner of gezin vanaf de bank mee te gaan in een reis door onze geweldige televisiegeschiedenis”.

'TV-Toppers' is vanaf zaterdag 18 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. TV-Toppers was eerder van 2004 t/m 2007 te zien met Jos Brink als presentator. [Radio.NL]
Foto: Stijn Ghijsen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.