Ga naar inhoud

Annemieke Schollaard maakt ook podcast serie met BN'ers


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Annemieke Schollaard maakt ook podcast serie met BN'ers

Medianieuws

Annemieke Schollaard mag voor NPO Radio 2 een podcast serie gaan maken met BN'ers. In de podcastserie 'Annemiekes A-lijst: Prominent Aanwezig' spreekt ze met een prominente gast onder andere over de rol van muziek in zijn of haar leven.

Annemieke Schollaard maakt ook podcast serie met BN'ersTijdens de persoonlijke keukentafelgesprekken komt ze onder andere te weten van welke artiest haar gast daadwerkelijk álles weet.

Maar ze vraagt ook naar de guilty pleasure-nummer shij of zij vroeger op losging, en welk nummer een speciale betekenis heeft en waarom.

Onder andere Frank Evenblij, Eric Corton, Splinter Chabot, Tina de Bruin, Dione de Graaff en Diederik Jekel nemen plaats aan de keukentafel. De podcast is vanaf zondag 31 mei te beluisteren via de website van NPO Radio 2. [Radio.NL]
Foto: AvroTros

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.