Ga naar inhoud

Recordaantal klachten over tv-reclame met seksuele lading


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Recordaantal klachten over tv-reclame met seksuele lading

Medianieuws Recordaantal klachten over tv-reclame met seksuele lading

Bij de Stichting Reclame Code (SRC) zijn vorig jaar 4255 klachten en meldingen van consumenten binnengekomen. Volgens de stichting zijn er nog nooit zoveel klachten binnengekomen. De tv-commercial van TV Lampdirect kreeg de meeste klachten.

 

In de commercial vallen een jongen en een meisje in het donker van de trap waarna de jongen met zijn hoofd onder de rok van het meisje komt.

Omdat de internetwinkel Lampdirect.nl veel klachten en negatieve reacties kreeg heeft het bedrijf uiteindelijk toch een gekuiste versie gemaakt.

 

Dat betekent dat de consument de weg naar de Reclame Code Commissie nog steeds vaak weet te vinden. De Stichting Reclame Code heeft in 2019 een recordaantal van 4.255 klachten en meldingen ontvangen. De meeste beslissingen van de RCC gingen over reclame via digitale marketingcommunicatie. Meer klachten en beslissingen staan in het Jaarverslag van SRC. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.