Ga naar inhoud

TUI Nederland start vliegvakanties vanaf 1 juli weer op


tokoroko

Aanbevolen Berichten

TUI Nederland start vliegvakanties vanaf 1 juli weer op

TUI-kantoor-Rijswijk-1-kleiner-430x400.jpg

TUI Nederland wil vanaf 1 juli weer vakantievluchten aanbieden, zij het dat het aanbod voorlopig nog beperkt is. Er worden alleen bestemmingen aangeboden waarvan op dit moment duidelijk is dat ze een veilig en zo comfortabel mogelijk vakantieverblijf kunnen bieden, meldt TravelPro.

De vakantiebestemmingen die als eerste aangeboden zullen worden zijn de Griekse eilanden Kreta, Kos, Rhodos en Zakynthos, de Spaanse eilanden Gran Canaria, Tenerife en Mallorca en het Turkse Antalya.

Belangrijke vakantielanden als Spanje, Griekenland en Portugal geven aan weer toeristen te kunnen verwelkomen vanaf 1 juli. Volgens Arjan Kers (General Manager TUI Nederland) moet de Nederlandse overheid de reisadviezen nog wel versoepelen. ‘We hebben er het volste vertrouwen in dat er snel aanpassingen volgen. De autoriteiten in Duitsland geven inmiddels aan dat er vanaf 15 juni weer naar het buitenland gereisd kan worden.’

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.