Ga naar inhoud

538 Top 50 krijgt co-host


tokoroko

Aanbevolen Berichten

538 Top 50 krijgt co-host

Medianieuws

De 538 Top 50 krijgt een co-host. Elke laatste vrijdag van de maand schuift er een artiest aan naast vaste presentator Ivo van Breukelen. Tabitha bijt het spits af en neemt deze vrijdag (29 mei) als eerste '538 Top 50 co-host' plaats achter de microfoon.

538 Top 50 krijgt co-hostTabitha staat met ‘Slapen Met Het Licht Aan’, dat zij samen met Nielson uitbracht, genoteerd op de eenentwintigste positie. Ze schuift vrijdag tussen 16 en 18 uur aan tijdens de hitlijst, die elke vrijdagmiddag op Radio 538 te horen is.

“We laten iedere laatste vrijdag van de maand één van de artiesten uit de lijst naar de studio komen om samen de populairste hits te presenteren, waaronder die van zichzelf”, aldus presentator Ivo van Breukelen.

Daarnaast bespreken we met iedere artiest een aantal 538 Top 50-onderwerpen. Zo vragen we de artiest de volgens hen ones to watch met heel Nederland te delen en draaien we hun meest favoriete nieuwe release. Uiteraard brengen we onze luisteraars in contact met de artiest en kunnen zij al hun vragen stellen!"

De eerst volgende co-host is afhankelijk van de samenstelling van de hitlijst en wordt binnenkort bekendgemaakt. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.