Ga naar inhoud

Patrick Kicken in gesprek met: Edvard Niessing (video)


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Patrick Kicken in gesprek met: Edvard Niessing (video)

Medianieuws

Deze week zit Edvard Niessing 50 jaar in het radiovak. Reden voor Patrick Kicken om hem eens te gaan opzoeken thuis om te praten over wat hij in die 50 jaar allemaal gedaan heeft.

Patrick Kicken in gesprek met: Edvard Niessing (video)Edvard begon op 26 mei 1970 bij de KRO waar hij 22 jaar werkte als radio- en televisieomroeper, dj, regisseur, muzieksamensteller en presentator.

In 1991 werd Niessing programmaleider bij Radio Noordzee Nationaal. Na een korte tijd voor het ANP nieuws gelezen te hebben, was hij van 1994 tot 1997 het gezicht van het RTL Nieuws.

Later was hij nog te zien en horen bij RTV West, Radio M Utrecht en een aantal lokale omroepen. Ook is hij nog steeds regelmatig als nieuwslezer te horen, via diverse regionale commerciële omroepen.

Recent was Niessing nog in het nieuws omdat hij als trambestuurder werd aangevallen, waarbij hij gewond raakte.

Wat waren zijn leukste jaren bij de radio? Waarom besloot hij begin jaren '90 bij de KRO te vertrekken? Gaat hij ooit nog een tram besturen? En wat vind Edvard van het huidige radio- en televisieaanbod? Zomaar wat vragen uit dit lekkere lange interview voor het pinksterweekend met deze man met een groot radiohart.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.