Ga naar inhoud

Journalistieke Tegels voor verhalen toeslagenaffaire


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Journalistieke Tegels voor verhalen toeslagenaffaire

Medianieuws Journalistieke Tegels voor verhalen toeslagenaffaire

Pieter Klein (RTL Nieuws) heeft samen met Jan Kleinnijenhuis (Trouw) de Tegel in de categorie Onderzoek gewonnen. De twee journalisten ontvangen de journalistieke onderscheiding voor hun indrukwekkende onderzoek in het dossier Belastingdienst Toeslagen.

Ze werden al eerder ook al onderscheiden met de titel 'journalist van het jaar'.

We zijn blij dat we gewonnen hebben, er waren hele mooie nominaties dus we hadden het niet verwacht. Het was heel hard werken en het onderwerp staat goed op de kaart”, aldus Jan Kleinnijenhuis.

Journalistieke Tegels voor verhalen toeslagenaffaire

Clara van der Wiel en Hugo Logtenberg kregen De Tegel in de categorie Achtergrond voor hun beklemmende verhaal over een angstcultuur op de universiteit.

“We zijn ontzettend blij!”, aldus Hugo logtenberg. “Het heeft ons een half jaar gekost om het verhaal te maken en vertrouwen te kweken. We waren een heel fijn team samen”, Clara van der Wiel.

Op 8 juni worden de andere categorieën bekendgemaakt tijdens een online uitreiking vanuit de Centrale bibliotheek te Den Haag. De livestream is te volgen vanaf 16:15 via de site van De Tegel. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.