Ga naar inhoud

BnnVara Academy zoekt ambitieuze mediamakers


tokoroko

Aanbevolen Berichten

BnnVara Academy zoekt ambitieuze mediamakers

Medianieuws

Beginnende ambitieuze mediamakers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de BnnVara Academy 2020/2021. Tijdens dit leerwerktraject van de omroep worden talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals.

BnnVara Academy zoekt ambitieuze mediamakersVoor de Academy is BnnVara op zoek naar (online) redacteuren, producers, camjo’s en allround makers.

De functie ‘presentator’ is dit jaar vervangen door ‘allround maker’.

Voor deze groep zoekt BnnVara creatieve makers die naast presenteren ook breder inzetbaar zijn als producer of (digitale) contentmaker.

Talenten die net als BnnVara vooruit willen, mensen aan het denken willen zetten, lastige onderwerpen willen onderzoeken, taboes willen doorbreken en een bijdrage willen leveren aan een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving, kunnen terecht bij de BnnVara Academy. Kandidaten kunnen zich tot en met 28 augustus aanmelden op bnnvaraacademy.nl.

Op zaterdag 19 september vindt de BnnVara Talentday plaats. Tijdens de Talentday mag een selectie zijn of haar talenten real life laten zien aan professionals uit het vak. De allerbesten krijgen een plekje op de academy. Daar krijgt talent de kans om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en masterclasses hand in hand gaan.

Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie. De talenten gaan direct aan de slag op de redacties van Kassa, Typisch, 101Barz, De Nieuws BV/B.V.S.C., Spuiten en Slikken, Vroege Vogels of op de afdeling Radio. Ook kunnen ze aan de slag voor het online platform van de Academy waar ze worden opgeleid tot allround maker. [Radio.NL]

BnnVara Academy zoekt ambitieuze mediamakers  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.