Ga naar inhoud

Ziggo verbetert Mediabox Next opnieuw


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo verbetert Mediabox Next opnieuw

Ziggo heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de 4K Ultra HD Mediabox Next uitgebracht. De verbetering wordt gefaseerd uitgerold.
 
 

Ziggo verbetert Mediabox Next opnieuw

Ziggo-klanten in de provincies Friesland en Groningen die Mediabox Next in gebruik hebben, kunnen nu na de firmwareupdate al genieten van de verbeteringen. In de komende weken wordt firmwareversie 4.23 stapsgewijs in de rest van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf uitgerold. Mediabox Next wordt door Ziggo geleverd aan alle klanten die een internetabonnement in combinatie met het tv-abonnement TV Max kopen.

 

Beeld en geluid

De speerpunt bij deze nieuwe firmware ligt op het gebied van geluid. Zo zijn meer mogelijkheden bij de Dolby-instellingen. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden dat het Dolby Digitaal geluid onveranderd doorgegeven worden. Ook op het punt van audiosynchronisatie zijn er verbeteringen aangebracht. Maar ook het beeld van Mediabox Next is na de update beter. Zo zijn wijzigingen aan de framesnelheid aangebracht. Dit zorgt vooral bij het kijken van content van streamingdienst Netflix een betere beeldervaring. Ook zijn enkele bugfixes en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.