Ga naar inhoud

NPO Radio 2 Muziekcafé blijft ondanks vertrek Dekker


tokoroko

Aanbevolen Berichten

NPO Radio 2 Muziekcafé blijft ondanks vertrek Dekker

Medianieuws

AvroTros gaat door met het programma “Muziekcafé” op NPO Radio 2 ondanks het vertrek van Daniël Dekker. De komende maanden gaat de omroep op zoek naar een vervangende presentator. Muziekcafé is een van de langstlopende programma’s op Radio 2.

NPO Radio 2 Muziekcafé blijft ondanks vertrek DekkerWoensdag werd bekend dat Dekker na 30 jaar bij AvroTros en voorganger Tros overstapt naar Omroep Max, waar hij onder meer eindverantwoordelijk wordt voor de uitzendingen van NPO Radio 5 en alle bijbehorende online activiteiten.

Door zijn overstap moet hij ook stoppen met de presentatie van Muziekcafé, dat elke zaterdag en zondag tussen 16 en 18 uur te horen is op NPO Radio 2. Dekker presenteerde dit programma sinds 2005. Ook stopt hij met “De Weekendborrel” op NPO Radio 5.

Wie Dekker gaat opvolgen als presentator van Muziekcafé is nog niet bekend. “"Het nieuws is nog vers”, aldus AvroTros tegenover het AD. “Daniël is nog tot 1 september in dienst en de komende tijd gaan we kijken hoe we de presentatie gaan invullen.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.