Ga naar inhoud

Frankrijk: Sébastien Cauet nog eens drie jaar op NRJ


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Frankrijk: Sébastien Cauet nog eens drie jaar op NRJ

Medianieuws

Middagdeejay Sébastien Cauet en radiozender NRJ hebben hun samenwerking met nog eens drie jaar verlengd. Dat betekent dat hij ook de komende jaren in de middag te horen is bij de zwarte panter.

Frankrijk: Sébastien Cauet nog eens drie jaar op NRJSinds augustus 2018 is Cauet elke middag op NRJ te horen. Nadat het huwelijk eerder de nodige barsten vertoonden, hij werd in 2017 na zeven jaar op straat gezet en ging daarna bij Virgin Radio aan de slag, lijkt de liefde tussen de twee wedergekeerd te zijn. Sterker nog: onlangs kreeg de deejay er zelfs een uur bij en start hij al om 16 uur om tot 20 uur door te gaan.

Met gemiddeld 389.000 luisteraars maakt Cauet bovendien het best beluisterde middagprogramma van alle muziekradiozenders in Frankrijk. Reden genoeg dus voor NRJ om de deejay ook voor de komende jaren aan zich te binden.

We zijn erg blij het avontuur met Cauet voort te zetten”, luidt de verklaring van NRJ. “Ik ben erg blij”, vult Cauet aan. “Lol, sterren, interactiviteit en hits…alles wat ik leuk vind.

Deze hele maand is Cauet nog op NRJ te horen. Daarna gaat hij van een welverdiende vakantie genieten. Vanaf 24 augustus keert de deejay terug achter de microfoon. [Radio.NL]
Foto: Screenshot video NRJ

Frankrijk: Sébastien Cauet nog eens drie jaar op NRJ  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.