Ga naar inhoud

Op1 in de zomer vijf avonden per week op NPO 1


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Op1 in de zomer vijf avonden per week op NPO 1

Medianieuws

De talkshow 'Op1' is in juli en augustus vijf avonden per week te zien op NPO 1. Het tv-programma wordt vanaf maandag 6 juli elke werkdag uitgezonden vanaf 22.20 uur.

Op1 in de zomer vijf avonden per week op NPO 1Vanwege de coronacrisis en het wegvallen van de grote sportevenementen ontvangen ook gedurende de zomermaanden roulerende presentatorenduo’s van verschillende omroepen gasten die het gesprek van de dag beheersen.

Nieuw zijn de duo’s Nadia Moussaid & Pieter van der Wielen op vrijdag. En daarnaast op dinsdag Margje Fikse & Kefah Allush.

De presentatiekoppels op maandag wisselen elkaar af in de zomer; daarna is de omroep weer met beide duo’s op twee avonden te zien. Giovanca Ostiana & Tijs van den Brink presenteren Op1 na de zomer weer namens de EO.

Presentatie van Op1 per dag:
- Maandag: Willemijn Veenhoven & Erik Dijkstra
- Maandag: Sophie Hilbrand & Hugo Logtenberg
- Dinsdag: Margje Fikse & Kefah Allush
- Woensdag: Carrie ten Napel & Charles Groenhuijsen
- Donderdag: Welmoed Sijtsma & Sander Schimmelpenninck
- Vrijdag: Nadia Moussaid & Pieter van der Wielen

Frans Klein, directeur video NPO: “We hebben als publieke omroep met wisselende presentatieduo’s van verschillende omroepen voor een onbekende weg gekozen. Die nieuwe opzet is van meet af aan succesvol gebleken. Het publiek weet Op1 goed te vinden en ook de tijdelijke uitbreiding naar zaterdag en zondag in verband met de coronacrisis wordt gewaardeerd. Ook in juli en augustus blijft de NPO open met informerende, opiniërende en onderhoudende programma’s”. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.