Ga naar inhoud

Vlaanderen: MNM moet op zoek naar een nieuwe zenderbaas


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Vlaanderen: MNM moet op zoek naar een nieuwe zenderbaas

Medianieuws

De Vlaamse publieke hitzender MNM moet op zoek naar een nieuwe zenderbaas. Na een jaar vertrekt Annemie Gulickx als nethoofd bij de radiozender om diezelfde functie te gaan vervullen bij de kinder tv-zender Ketnet. Half september stapt ze over.

Vlaanderen: MNM moet op zoek naar een nieuwe zenderbaasGulickx ging in oktober 2019 aan de slag bij MNM. “MNM is een ongelofelijk fijne zender met vooral een straffe ploeg van mensen die elke dag de beste radio en online maken”, vertelt ze.

Het was dan ook een voorrecht om mee te bouwen aan een merk dat er vandaag staat en elke dag opnieuw jonge mensen informeert en entertaint. Laat dat nu ook net zijn wat Ketnet doet voor de jongste doelgroep.

Ik wil Annemie veel succes wensen met een hernieuwd avontuur bij Ketnet”, zegt Els van de Sijpe, manager radio bij de VRT. ”Ik wil haar ook bedanken voor het mooie werk bij MNM. In 2009 stond ze er mee aan de wieg en vorig jaar werd ze nethoofd. Annemie blijft gelukkig nog even bij ons om de zomer en de start in september voor te bereiden.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.