Ga naar inhoud

Frank van ‘t Hof gaat stoppen met Vroeg op Frank op Radio 2


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Frank van ‘t Hof gaat stoppen met Vroeg op Frank op Radio 2

Medianieuws

Frank van ’t Hof gaat stoppen met zijn ochtendshow in het weekend op NPO radio 2. Dit heeft hij zaterdagochtend bekendgemaakt. Van ’t Hof wil meer tijd in het weekend met zijn gezin doorbrengen. Momenteel wordt er gezocht naar een opvolger.

Frank van ‘t Hof gaat stoppen met Vroeg op Frank op Radio 2Ergens dit jaar stopt dit programma”, vertelde Van ’t Hof. “En de reden dat ik wil stoppen met de zaterdag- en zondagochtend is dat ik een heel lief klein zoontje heb gekregen.

Maar die zaterdag- en zondagochtend zo ontzettend vroeg, dat is nog wel een dingetje. Zeker omdat ik op vrijdagavond natuurlijk nog Platenpaleis doe en zaterdagnacht nog een programma heb.

Dus eigenlijk kan ik in het weekend gewoon niets doen”, aldus de radiodeejay. “En ik wil heel graag nu Moos nog zo klein is, lekker leuke dingen gaan doen in het weekend.

Ondanks dat Van ’t Hof wil stoppen met “Vroeg op Frank”, blijft hij wel gewoon werkzaam voor NPO Radio 2.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.