Ga naar inhoud

Ziggo verkoopt randapparatuur om tv en internet te verbeteren


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo verkoopt randapparatuur om tv en internet te verbeteren

Ziggo heeft een online webshop geïntroduceerd waar klanten randapparatuur kunnen kopen om de bij het kabelbedrijf gekochte diensten te verbeteren.
 
 

Nieuwe online webshop Ziggo is begonnen

Ziggo blijft klanten standaard apparatuur zoals internetmodems en tv-decoders inclusief kabels in bruikleen bij abonnementen leveren. VodafoneZiggo woordvoerder laat aan techsite Tweakers weten dat de nieuwe webshop van het kabelbedrijf inspeelt op de behoefte van klanten om bijvoorbeeld kabels met een afwijkende lengte aan te schaffen. Naast coaxkabels, coaxaansluitpluggen, en beeldverbeteraars zijn ook netwerk- en HDMI-kabels via de webshop tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

 

Mesh WiFi router

In de webshop is ook een Mesh WiFi-set van fabrikant TP-link verkrijgbaar. Het gaat om het Deco M4 systeem met drie nodes. Ziggo biedt dit systeem voor minder dan 100 euro aan klanten aan. Dit is veel goedkoper dan de SuperWiFi set van concurrent KPN die het dubbele bedrag vraagt voor een set met twee nodes. De voordelige prijs van het Deco M4 systeem geldt overigens alleen voor Ziggo-klanten en kan ook gebruikt worden in combinatie met het nieuwe Gigabit-abonnement GIGA.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.