Ga naar inhoud

Anton van Lieshout ad-interim Music Director Slam


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Anton van Lieshout ad-interim Music Director Slam

Medianieuws Anton van Lieshout ad-interim Music Director Slam

Anton van Lieshout is na een half jaar terug bij Slam. Dit heeft het radiostation bevestigd aan Radio.NL. Slam heeft Van Lieshout aangesteld als ad-interim Music Director met als opdracht om de playlist aan te scherpen.

In zijn vorige rol bij Slam was Van Lieshout Station Director.

Eind vorig jaar kwam hier na 2,5 jaar een einde aan en nam Martijn Zuurveen die functie tijdelijk over.

Voordat Van Lieshout in 2017 aan de slag ging bij Slam was hij Music Director bij Qmusic. En vanuit dat oogpunt is hij nu weer aan de slag bij Slam.

Anton gaat ons tijdelijk helpen om onze playlist aan te scherpen”, zo laat een woordvoerster van Slam weten aan Radio.NL. “Met meer dan zes jaar ervaring als Music Director bij Qmusic, in de tijd dat het radiostation grote stappen heeft gemaakt, én zijn warme band met Slam, zijn we overtuigd dat we samen met Anton op zoek kunnen gaan naar de verbreding in de muzieklijst. Zo kunnen we straks met Slam nóg meer luisteraars aanspreken.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.