Ga naar inhoud

Vlaming bekijkt en deelt dubbel zoveel video online


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Vlaming bekijkt en deelt dubbel zoveel video online

people-2562605_1280-430x400.jpg

Net als in Nederland kende het bekijken én delen van online video in Vlaanderen de afgelopen jaren een ongeziene groei. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van AP Hogeschool Antwerpen. Ook bedrijven delen heel wat video’s met hun medewerkers. De huidige coronacrisis heeft die trend alleen maar versneld.

Anno 2020 consumeert zowat iedereen online media. In 2013 bekeek slechts vier op tien Vlamingen video online. In 2020 doet niet minder dan acht op tien dat.

Bijna de helft van de Vlamingen deelt ook video’s, dat was vroeger zo goed als niet het geval. Video streamen op vaste en vooral ook mobiele apparaten is dan ook steeds eenvoudiger en toegankelijker geworden.

Negen op de tien Vlamingen surft op het internet via tablet of smartphone. Dat is bijna dubbel zoveel als in 2013.

Zeventig procent van de werkende ondervraagden meldt dat hun werkgever steeds meer bedrijfsvideo’s maakt. Bij ongeveer de helft stelde de werkgever meer videomateriaal ter beschikking als gevolg van de coronacrisis.

Foto Pixabay

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.