Ga naar inhoud

Platgebrand radiostation Minneapolis terug in de lucht


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Platgebrand radiostation Minneapolis terug in de lucht

Medianieuws

De Spaanstalige radiozender La Raza (KMNV) in Minneapolis is na een week weer terug in de lucht. Eind mei verdween de zender uit de ether nadat de studio was platgebrand tijdens rellen na een uit de hand gelopen demonstratie vanwege de dood van de 46-jarige George Floyd.

Platgebrand radiostation Minneapolis terug in de luchtLa raza heeft hiervoor hulp gekregen van de lokale community zender Fresh Air Radio 90.3 (KFAI). Het station heeft een radiostudio ter beschikking gesteld aan La Raza waarvandaan de FM-zender weer voorzien kan worden van signaal.

"De hulp die we La Raza kunnen geven in deze moeilijke tijden past precies bij onze missie bij KFAI als een gemeenschapsradio", laat Jaque Pokorney van KFAI weten. "We zijn er trots op dat we het station terug in de lucht hebben kunnen helpen en een belangrijke programmering voor de Spaanstalige gemeenschap te herstellen." [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.