Ga naar inhoud

Maarten Schakel stapt over van Dolfijn FM naar Paradise FM


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Maarten Schakel stapt over van Dolfijn FM naar Paradise FM

Medianieuws

Groot transfernieuws vanaf Curaçao. Maarten Schakel vertrekt na ruim 15 jaar bij Dolfijn FM om aan de slag te gaan bij Paradise FM. Schakel wordt station manager van Paradise en zusterstation Hitradio 915. Daarnaast gaat hij de ochtendshow presenteren op Paradise.

Maarten Schakel stapt over van Dolfijn FM naar Paradise FMBij Dolfijn FM was Schakel middagdeejay en programmaleider. Op social media schrijft hij: “Het moest er ooit van komen, en nu is het moment hier...

Na ruim 15 jaar heb ik ervoor gekozen om eind deze maand Dolfijn FM te verlaten. Ik ga een frisse uitdaging aan: ik word gedeeld station manager van Paradise FM en Hitradio 915.

Het is niet makkelijk om te vertrekken bij Dolfijn. Ik houd van het team en van de zender die we de afgelopen jaren op de kaart hebben gezet en die zo’n sterk onderdeel was, van wie Ik was. Maar stilstand is uiteindelijk achteruitgang en bij Paradise en Hitradio zie ik kansen en mogelijkheden om in een frisse omgeving met leuke collega's twee zenders en mezelf verder te ontwikkelen.

In juli begin ik met de ochtendshow op Paradise FM, word ik herenigd met de grootste artiesten aller tijden, zoals U2, Mana, Earth Wind & Fire afgewisseld met wat frisse hits. Ik kan me wat meer met nieuws gaan bezighouden. En de leukste uitdaging is om met het team Paradise en Hitradio nog meer zenders ‘van het eiland’, midden in de samenleving, te maken.

Bij Paradise en Hitradio gaat Schakel samenwerken met huidig station manager Joris Reer om de karren te gaan trekken op strategisch niveau.

Maarten is een uiterst gepassioneerde en getalenteerde radiomaker, met journalistieke kwaliteiten.”, aldus Reer. “Daarnaast is hij door zijn deelname aan het Tumbafestival, als DJ op feesten en als organisator van de Curaçao Clean Up een vertrouwde naam voor veel mensen. De laatste maanden zijn Paradise FM en Hitradio915 op diverse vlakken stevig aangepakt en opgefrist. Nu is de tijd aangebroken dat we deze merken naar the next level brengen.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.