Ga naar inhoud

Frankrijk: Manu Payet nieuwe ochtenddeejay Virgin Radio


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Frankrijk: Manu Payet nieuwe ochtenddeejay Virgin Radio

Medianieuws

Virgin Radio heeft komiek en presentator Emmanuel Payet, beter bekend als Manu Payet, aangetrokken als nieuwe ochtenddeejay. Payet (44) neemt bij de Franse pop-rockzender het stokje over van Camille Combal, die onlangs zijn vertrek aankondigde.

Frankrijk: Manu Payet nieuwe ochtenddeejay Virgin RadioCombal zet na zes jaar een punt achter de presentatie van het ochtendprogramma “Virgin Tonic” tussen 7 en 10 uur.

Voor Virgin de zware taak om met een waardige opvolger te komen. En die is na drie weken gevonden in Payet. Hij is vanaf komend najaar de nieuwe ochtendman op de zender.

Voor Payet betekent zijn nieuwe klus bij Virgin een terugkeer naar zijn oude liefde radio. Zijn mediacarrière begon hij in 2000 namelijk bij de radio bij NRJ, waar hij een lokaal programma mocht presenteren. Korte tijd later kreeg hij een plek in de nationale programmering.

Ook met ochtendradio en vroeg opstaan heeft Payet al ervaring opgedaan, want in 2002 werd hij toegevoegd aan het team van het ochtendprogramma ‘Le 6/9’. Vier jaar later stopt hij hiermee omdat dit werk niet te combineren valt met zijn werk voor tv en als komiek. Wel presenteerde hij nog een jaar een weekendprogramma op NRJ, maar daarna verdween Payet geheel van de radio.

“20 Jaar geleden ontmoette ik Manu”, vertelt Frédéric Pau, zenderbaas van Virgin en in het verleden werkzaam bij NRJ, verheugd. “We hebben toen afgesproken het radioavontuur samen opnieuw te beleven. 20 Jaar later is het zover en komt hij naar Virgin.”

Het is nog onduidelijk met wie Payet de ochtendshow gaat presenteren. Het overgebleven team van Combal heeft een plan neergelegd bij de directie, maar wat de status hiervan is, is nog onduidelijk. [Radio.NL]
Foto: video still Youtube

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.