Ga naar inhoud

Ruud de Langen weg bij Talpa


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ruud de Langen weg bij Talpa

image-5.jpg

Creatief directeur Ruud de Langen verlaat Talpa Network per 1 oktober aanstaande. Binnen de nieuwe structuur is er geen ruimte meer voor zijn functie.

Mediaman De Langen zegt in een verklaring: “Mede door de coronacrisis gaat Talpa Network nu een nieuwe fase in, die niet meer goed aansluit bij mijn ambities. Het is nu tijd om de mooie ervaringen mee te nemen in mijn oriëntatie op een nieuwe uitdaging.”

Talpa Network is bezig met een herstructurering. Talpa Social, het video platform KIJK en de creatieve afdelingen zullen op een andere wijze worden aangestuurd. De rol van Chief Creative Officer verandert daardoor. Hoe, dat vertelt het mediabedrijf niet.

Het bedrijf van John van de Mol ging in 2017 van start op de fundamenten van SBS Nederland. De aandeelhouder en diens CEO Peter de Mönnink tuigden het zwaar op, maar zien zich door de komende economische tegenwind genoodzaakt weer af te schalen.

Onlangs kondigde ook Jeroen de Bakker van Radio zijn vertrek aan en Suzanne Pronk van Social. Naast honderd vaste medewerkers verliezen ook tweehonderd mensen met flexibelere betrekkingen hun werk bij het mediabedrijf.

Ruud de Langen was sinds 2007 werkzaam bij Mindshare als CEO. In mei 2018 stapte hij over naar Talpa.

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.