Ga naar inhoud

Snipperhit keert maandag terug op Radio Veronica


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Snipperhit keert maandag terug op Radio Veronica

Medianieuws

Bij Radio Veronica kunnen luisteraars vanaf maandag (15 juni) weer geld verdienen met de “Snipperhit”. Door te raden welke plaat het is maken zij kans op de jackpot die kan oplopen tot 15.000 euro.

Snipperhit keert maandag terug op Radio VeronicaRadio Veronica laat gedurende drie weken elke werkdag tussen 7 en 18 uur regelmatig de Snipperhit opgave horen.

Dit is een ultrakort muziekfragment. Wie denkt te weten wat de titel van de plaat is en wie de artiest is, kan zich aanmelden voor het spel via de app van het radiostation.

Uit alle aanmeldingen selecteert Radio Veronica kandidaten die in de uitzending hun antwoord mogen geven. Is het antwoord goed, dan wint hij/zij de jackpot. Is het antwoord fout, dan wordt de pot verhoogd met 100 euro. Wanneer iemand de Snipperhit tussentijds raadt, begint de jackpot opnieuw bij 300 euro.

Mocht op vrijdag 3 juli om 17 uur de Snipperhit nog niet geraden zijn, dan volgt tussen 17 en 18 uur een finalespel. Dan gaat na het geven van een hint de telefoonlijn steeds een minuut lang open en mogen luisteraars die in de uitzending gehaald worden hun oplossing geven. Dit wordt net zo lang herhaald tot er een goed antwoord is goed antwoord is gegeven.

In mei van dit jaar werd de Snipperhit al voor een dag gespeeld in het kader van het 60-jarig bestaan van het merk Radio Veronica. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.