Ga naar inhoud

Oud-presentatrice Tineke Verburg (64) overleden


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Oud-presentatrice Tineke Verburg (64) overleden
 

Oud-presentatrice Tineke Verburg (64) overleden

Tineke Verburg.Afbeelding: TROSOud-televisiepresentatrice Tineke Verburg is afgelopen zaterdag, na een ziekbed van enkele maanden, in Amsterdam overleden.

 

Tineke begon haar televisieloopbaan in 1979 bij de TROS als omroepster. Ze was meteen een graag geziene gast in de Nederlandse huiskamers, en ook de uitgesproken truien die ze toen vaak droeg vielen in de smaak. In 1984 volgde ze Wibo van de Linde op als presentator van de nieuwsrubriek TROS Aktua, waarvoor ze ook zelf reportages maakte in binnen- en buitenland.

Ook na haar afscheid van de TROS presenteerde Tineke verschillende programma’s over het bedrijfsleven voor RTL, zoals Nederland in bedrijf (2004-2006), VakwerkNL (2007) en Supervrouwen (2015). Voor de TROS maakte Tineke in 2010 samen met Peter de Bie het radioprogramma TROS in Bedrijf. Bij al deze programma’s was ze niet alleen presentatrice maar ook inhoudelijk nauw betrokken.

Tineke Verburg is 64 jaar geworden. Ze laat een zoon en een kleinzoon achter.

Bron@De Limburger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.