Ga naar inhoud

Tineke Verburg en Aad van den Heuvel overleden


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Tineke Verburg en Aad van den Heuvel overleden

Medianieuws

Oud-radio- en tv-presentatrice Tineke Verburg is zaterdag overleden. Verburg is 64 jaar geworden. Ook voormalig radio en tv-presentator, televisiemaker en journalist Aad van den Heuvel is overleden, hij werd 84 jaar. Beide waren al geruime tijd ziek.

Tineke Verburg en Aad van den Heuvel overledenTineke Verburg presenteerde onder andere op Radio 1 het wekelijkse programma Tros in bedrijf, een variant op het eerdere tv-programma.

Ze is op tv vooral bekend geworden als omroepster bij de Tros.

Ze presenteerde onder meer Tros Aktua, Tros Triviant, Hollywood Boulevard, Lunch TV en diverse programma’s rond het Nederlandse bedrijfsleven waaronder Tros Aktua in bedrijf.

Herhaling Tros Triviant
Vanwege het overlijden van Tineke Verburg zendt NPO 1 maandagmiddag 15 juni 2020 om 16.05 uur een herhaling uit van het spelprogramma Tros Triviant uit 25 maart 1992. Een quiz gepresenteerd door Tineke Verburg, met assistentie van de butler de heer Zagwijn.

Aad van den Heuvel
Ook voormalig radio en tv-presentator Aad van den Heuvel op 84-jarige leeftijd overleden. De journalist / programmamaker was vooral bekend van de actualiteitenrubriek Brandpunt en het satirische programma Ook dat nog.

Voor radio werkte Van den Heuvel onder meer mee aan Met het Oog op Morgen op NPO Radio 1.

Herhaling Aad van den Heuvel – journalistiek icoon
Naar aanleiding van zijn overlijden zendt Kro-Ncrv maandag (15 juni) op NPO 2 (22.10 uur) het programma Aad van den Heuvel – journalistiek icoon uit. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.