Ga naar inhoud

Swappie opent Nederlandse webwinkel voor opgelapte iPhones


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Swappie opent Nederlandse webwinkel voor opgelapte iPhones

Swappie1-430x400.png

Swappie, een Finse online winkel in refurbished iPhones, opent een vestiging in Nederland. Volgens het bedrijf zijn Nederlanders gevoelig voor ‘het verantwoord omgaan met het milieu’ en houden ze van voordeeltjes.

Vandaag lanceert Swappie ook in Ierland, Portugal, Duitsland.

Het bedrijf was al actief in Finland, Zweden, Denemarken en Italië. Italië is momenteel de grootste markt.

Sinds de oprichting in 2016 heeft Swappie naar eigen een zeer snelle groei doorgemaakt. Het bedrijf boekte in 2019 een omzet van meer dan 31 miljoen euro, een stijging van ongeveer 300 procent ten opzichte van 2018.

Voor de expansie in Europa heeft Swappie 42,5 miljoen aan investeringen ingezameld bij TESI en bestaande investeerders als Lifeline Ventures, Reaktor Ventures en Inventure.

Het eigen testlab bekijkt de ingeleverde iPhones aan de hand van een groot aantal controlestappen. Kopers lezen op de website precies in welke staat de telefoon van hun keuze verkeert. Daarnaast biedt Swappie twee jaar garantie op de aankoop.

Op de foto Sami Marttinen, oprichter en CEO

Bron@Emerce.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.