Ga naar inhoud

Beeld en Geluid museum opent tijdelijk deuren voor publiek


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Beeld en Geluid museum opent tijdelijk deuren voor publiek

Medianieuws

Het museum van Beeld en Geluid opent vanaf 2 september tijdelijk zijn deuren voor bezoekers. Tot en met 25 oktober 2020 kan publiek een laatste bezoek brengen aan het huidige museum, voordat wordt gestart met een nieuwe grote verbouwing. Die moet ergens in 2022 klaar zijn.

Beeld en Geluid museum opent tijdelijk deuren voor publiekHet nieuwe mediamuseum opent medio 2022 zijn deuren.

Het gebouw van Beeld en Geluid blijft tot die tijd wel toegankelijk als archief, evenementenlocatie en voor arrangementen en onderwijsactiviteiten.

Van 2 september tot en met 25 oktober 2020 gelden aangepaste openingstijden en moeten kaarten gereserveerd worden. Tickets zijn vanaf medio juli te reserveren.

Nieuw museum Beeld en Geluid
Beeld en Geluid bouwt aan een actueel en uniek mediamuseum waarin de bezoeker op een onvergetelijke manier gaat beleven hoe media toen, nu en straks werken. Het wordt het eerste museum ter wereld dat zich continu aanpast aan handelingen van de bezoeker aan de hand van slimme technologie en big data. Op deze manier draagt Beeld en Geluid bij aan een mediawijzere samenleving. [Radio.NL]

Foto: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Beeld en Geluid museum opent tijdelijk deuren voor publiek  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.