Ga naar inhoud

Domien Verschuuren geopereerd aan poliep op stemband


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Domien Verschuuren geopereerd aan poliep op stemband

Medianieuws

Qmusic middagdeejay Domien Verschuuren is onlangs geopereerd aan een poliep op zijn linker stemband. Hierdoor was hij de afgelopen weken niet op de radio te horen. Maandag keerde Verschuuren terug. “Zonder hees randje terug op de radio”, aldus de deejay.

Domien Verschuuren geopereerd aan poliep op stembandDe stemproblemen van Verschuuren begonnen al begin dit jaar.

Al sinds januari vond ik dat ik hees klonk en kostte praten me moeite” schrijft hij op Instagram.

Te veel moeite. Ik schoof het af op verkoudheid en dacht dat het vanzelf wel weg zou trekken. Toen er half februari nog geen verbetering was, besloot ik toch maar eens een afspraak te maken in het ziekenhuis om mijn stembanden op 'oneffenheden' te laten checken.

In eerste instantie was er niets vreemds te zien op de beelden en werd Verschuuren geadviseerd zijn stem rust te geven. Maar in plaats van beter werd zijn stem alleen maar slechter. “Op de radio begon 'ie over te slaan. Gênant en frustrerend.

Domien Verschuuren geopereerd aan poliep op stemband

En dus ging hij eind mei terug naar het ziekenhuis. “Blij dat ik dat heb gedaan, want die middag was er opeens wel degelijk iets te zien: een poliep op mijn linkerstemband.

Een week later ging Verschuuren al onder het mes. “De operatie bleek makkelijker dan gedacht en nog diezelfde avond sliep ik, zonder poliep, in mijn eigen bed.” Daarna moest hij zijn stem nog twee weken rust geven, waarna hij afgelopen maandag terugkeerde op Qmusic. [Radio.NL]
Foto: Qmusic

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.