Ga naar inhoud

Frankrijk: Fun Radio schrapt avondshow Marion et les Garçons


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Frankrijk: Fun Radio schrapt avondshow Marion et les Garçons

Medianieuws

Bezuinigingen bij Fun Radio in Frankrijk. De dancezender schrapt de avondshow “Marion et les Garçons” (Marion en de jongens). Deze maand is het programma met Marion Gagnot aan het roer voor het laatst te horen op de zender.

Frankrijk: Fun Radio schrapt avondshow Marion et les GarçonsMarion et les Garçons is elke zondag tot en met donderdag tussen 20 en 22 uur te horen op Fun Radio. Daarbij krijgt Gagnot hulp van haar ‘jongens’ Florent Le Gars, Thibault Caubel en Timothé ‘Pablo’ Jeoffroy.

Afgelopen week maakte Gagnot live in de uitzending het stoppen van het programma bekend. “Helaas zijn we er komend schooljaar niet. Dat hebben we een paar dagen geleden te horen gekregen. Het is hartverscheurend voor ons, omdat we iets moois hebben opgebouwd.”

De reden voor het schrappen van het programma is de coronacrisis waar ook Fun Radio last van heeft. Net als vele andere commerciële radiostations in binnen- en buitenland, heeft ook Fun radio haar inkomsten uit reclame zien instorten.

“Ik blijf vechten om dit programma te laten bestaan”, besluit Gagnot. “Misschien op een andere radiozender, misschien op een heel ander medium.” [Radio.NL]

Foto: video still Youtube

Frankrijk: Fun Radio schrapt avondshow Marion et les Garçons  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.