Ga naar inhoud

KPN levert vernieuwde Interactieve TV aan meer klanten


tokoroko

Aanbevolen Berichten

KPN levert vernieuwde Interactieve TV aan meer klanten

KPN is begonnen met het uitrollen van de nieuwe firmware voor de bruikleendecoders van Interactieve TV aan meer klanten.
 
 

KPN vernieuwt Interactieve TV

Foto ProShots

KPN heeft op het eigen gebruikersforum bekendgemaakt dat met de grotere uitrol van het vernieuwde Interactieve TV beginnen is. De verandering is vooral merkbaar het tv-menu van de tv-decoder die het telecombedrijf in bruikleen aan klanten levert. Bruikleenontvangers van de modellen Arris VIP5202, Arcadyan HBM2260, Arris VIP2952, ZTE XV8001 en Motorola VIP1853 worden in de komende weken naar firmwareversie 8.0.99_2. Als een oudere ontvanger van de modellen Motorola VIP1903 en Motorola VIP1963 dan kan me KPN contact opgenomen voor het omruilen naar een nieuwe model bruikleendecoder. Op deze manier kunnen alle KPN-klanten die Interactieve TV bij het telecombedrijf kopen met de nieuwe tv-ervaring kennismaken.

 

Arris VIP5202

KPN is op dit moment als eerste bezig om alle gebruikers van Arris VIP5202 de nieuwe firmware te doen toekomen. Dit gebeurt in verschillende delen (batches). Daarna volgen als eerste gebruikers van Arris VIP2952 en Arcadyan HMB2260. Omdat dit voor Interactieve TV de meest gebruikte tv-decoder is, hebben na afronding van de uitrol van de nieuwe firmware naar deze drie modellen bruikleendecoders de meeste KPN-klanten toegang tot de vernieuwde tv-ervaring.  KPN geeft aan dat de uitrol op basis van het abonnementsnummer wordt uitgevoerd. De installatie van de nieuwe firmware wordt automatisch uitgevoerd en vindt in de nachtelijke uren plaats.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.