Ga naar inhoud

Populaire serie Omroep Max niet op NPO Start maar Videoland


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Populaire serie Omroep Max niet op NPO Start maar Videoland

Het is wellicht moeilijk aan een deel van de belastingbetalers uit te leggen. Dokter Deen is alleen tegen betaling bij Videoland terug te kijken.
 
 

Dokter Deen niet op NPO Start maar bij Videoland

De met publiek geld betaalde populaire en succesvolle Omroep Max-serie Dokter Deen kan binnenkort in het geheel teruggekeken worden. Hiervoor moet wel een abonnement voor de commerciële streamingdienst Videoland voor gekocht worden. Het is opvallend dat voor het verkopen van de uitzendrechten aan Videoland-eigenaar RTL Nederland is gekozen en alle afleveringen van deze serie bijvoorbeeld niet op NPO Start of NPO Plus – de betaalvariant van de streamingdienst van de publieke omroep – te zien zijn. Dokter Deen werd namelijk in opdracht van publieke omroep Omroep Max met publiek belastinggeld betaald.

 

Videoland

Dokter Deen laat het fictieve leven van een huisarts op Vlieland met in de hoofdrol Monique van der Ven in beeld te zien. Alle afleveringen van de vier seizoenen van Dokter Deen zijn vanaf 13 juli te bekijken voor abonnees van streamingdienst Videoland.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.