Ga naar inhoud

Veel livemuziek in juli op NPO 3FM


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Veel livemuziek in juli op NPO 3FM

Medianieuws Veel livemuziek in juli op NPO 3FM

Om poppodia én artiesten te steunen gaat NPO 3FM in juli ook meer aandacht geven aan livemuziek van bekende artiesten zoals Blanks, De Likt, Waltzburg, Wies en Jeangu Macrooy. 3FM gaat in juli langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie.

Afhankelijk van de zaal mogen er maximaal honderd luisteraars bij zijn om op gepaste afstand getuige te zijn van één van de eerste live-concerten.

Voorlopig staan er optredens gepland van van onder anderen Blanks, De Likt, Waltzburg, Wies, San Holo, Jeangu Macrooy, Someone, KIMONO, Nana Adjoa, DeWolff, The Cool Quest, The Vices, Áslaug, Queen’s Pleasure, Ten Times A Million, Tim Dawn, EUT en Linde Schöne.

Kaarten voor de optredens zijn niet te koop, maar alleen te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de concerten ook zien via een online stream en horen via 3FM. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.