Ga naar inhoud

F1 verdwijnt achter de decoder in Duitsland


dreka

Aanbevolen Berichten

F1 verdwijnt achter de decoder in Duitsland.

Het is een fikse aderlating voor de Duitse Formule 1-fans. Eerder werd duidelijk dat RTL de races vanaf 2021 niet meer live zou uitzenden, vandaag werd duidelijk dat de sport voor onze oosterburen achter de decoder verdwijnt.

 
AP-21UY5P3J11W11_news_cec5a7870ed110198c

De Formule 1 kondigde op maandag een exclusieve deal aan met Sky Sports Duitsland. Met de nieuwe deal kunnen de Duitsers de Formule 1 van minuut tot minuut volgen, mits ze de zender in het zenderpakket hebben zitten. Slechts vier Grands Prix worden volledig gratis aangeboden aan de kijkers.

Als onderdeel van de overeenkomst krijgt Duitsland de eerste zender die 24/7 om Formule 1 draait. Er wordt gesproken over een 'langlopende deal', maar hoeveel jaren ermee gemoeid zijn, wordt niet expliciet genoemd.

Ook voor menig Nederlandse Formule 1-fan heeft de nieuwe deal gevolgen. Vele Formule 1-volgers zonder Ziggo Sport weken uit naar RTL Duitsland om daar de races live te volgen, maar ook voor hen is dat nu geen optie meer.

Bron Racingnews365.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.