Ga naar inhoud

Johan Derksen blijft bij Veronica Inside


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Johan Derksen blijft bij Veronica Inside

Talpa Network haalt de angel uit de discussie rondom Johan Derksen. De Snor keert na de zomer terug als analist bij Veronica Inside.
 
 

Johan Derksen blijft bij Veronica Inside

Foto ProShots

Johan Derksen was gisteren hoofdrolspeler in een waar tv-tribunaal waarbij ‘makker in de strijd’ Wilfred Genee de rol van opperrechter leek te spelen. Dit leverde vandaag berichten in Nederlandse media – waaronder De Telegraaf en het Algemeen Dagblad – op dat De Snor zich in de komende weken zou beraden over een terugkeer bij Veronica Inside na de zomerstop. Het is Talpa Network – eigenaar van tv-zender Veronica – die duidelijkheid geeft. De Snor keert na de zomer gewoon terug als analist aan tafel bij het voetbaldiscussieprogramma. “We gaan door met Veronica Inside”, is via een woordvoerder vanuit het mediabedrijf van John de Mol te horen.

 

Talpa steunt Derksen

De uitspraak van de woordvoerder betekent direct dat Talpa Network een statement maakt in de richting van adverteerders maakt die vanwege uitspraken van programmamakers Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen het voetbalprogramma de rug willen toekeren. Talpa Network weigert onder druk van adverteerders aan de vrijheid van meningsuiting te tornen. De programmamakers hebben overigens in hun contract staan dat zij alle onderwerpen mogen aankaarten en daarvoor uitspraken mogen doen mits deze binnen in Nederland geldende wetgeving zijn. Het huidige contract van de makers van Veronica Inside loopt nog tot het einde van het voetbalseizoen 2021 – 2022 en loopt dus tot en met het WK voetbal 2022 in Qatar.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Duidelijk taal!

Chantage praktijken van de adverteerders gaan (voorlopig) niet werken.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die adverteerders zijn niet goed wijs ze willen gewoon met het Nederlands team mee gaan en ook koeman is een rara kwast die lult met de wind mee ze kunnen allemaal een douche krijgen :shitstorm:

de mensen die johan wel eens  op de hak heeft genomen in het verleden zijn ineens wakker voor die zeurpieten ook een :shitstorm:

als je niet tegen een grapje kunt moet je zeker niet kijken naar Veronica inside 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die genee is de grootste lul die op deze aarde is je maakt met 3 man een programma dan ga je door dik en dun met elkaar maar wat hij gisteren liet zien was zwaar onder de waarde van vriendschap hij lulde maar wat raak met de tegen party het was zwaar onder de gordel van gijp en johan die moet heel diep door het stof en anders krijgt hij douche van :shitstorm:

als hij dat bij mij als vriend had gedaan was het over en uit met genee 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.