Ga naar inhoud

T-Mobile gaat samenwerken met andere aanbieders tv en internet


tokoroko

Aanbevolen Berichten

T-Mobile gaat samenwerken met andere aanbieders tv en internet

T-Mobile heeft zich met zes andere aanbieders van de vaste diensten tv en internet aangesloten bij branchevereniging NLconnect.
 
 

T-Mobile lid van NLconnect

NLconnect is een branchevereniging die de belangen van inmiddels 70 leden behartigt. Het gaat allen om bedrijven die breedbandinternet en tv-diensten aan bedrijven en consumenten leveren. NLconnect voert bijvoorbeeld met contenteigenaren onderhandelingen voor leden betreffende distributieovereenkomsten voor tv-zenders. Onder meer de EQT-aanbieders Delta en Caiway alsmede kleinere kabelbedrijven als Stichting Kabel Veendam (SKV) zijn al enige tijd lid van NLconnect. De twee grootste aanbieders van tv en internet VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN (XS4All en serviceproviders die volledige diensten bij KPN inkopen) zijn niet bij NLconnect aangesloten. Deze bedrijven voeren zelf de onderhandelingen met contenteigenaren.

 

Meer aanbieders

In totaal zeven bedrijven zijn deze week toegetreden tot NLconnect. Naast T-Mobile gaat het om Freedom Internet, Allinq, Van Gelder Telecom, H2B IT Solutions, Technical Valley en Breedband Helmond. Door het bundelen van krachten van leden probeert NLconnect de best mogelijke overeenkomsten te sluiten. Deze hebben niet alleen betrekking tot distributie van content maar bijvoorbeeld ook belangenbehartiging en juridische ondersteuning. NLconnect is de opvolger van NLkabel dat slagkracht verloor na de fusie van het oude Ziggo en UPC tot het huidige Ziggo dat inmiddels onderdeel van VodafoneZiggo.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.