Ga naar inhoud

Netflix vermindert toevoegen films en series


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Netflix vermindert toevoegen films en series

De zomerstop heeft bij Netflix naar het lijkt ook zijn intrede gemaakt. De streamingdienst voegde deze week beduidend nieuwe titels toe.
 
 

24 nieuw op Netflix

Het aantal nieuwe films en nieuwe afleveringen danwel volledige seizoenen van series bleef deze week op 16 steken. De redactie van Veronica Superguide snuffelde door het nieuwe aanbod een maakte een selectie van aansprekende deze week toegevoegde titels.

 

Weinig films

Het aanbod van series heeft wel een prettige opwaardering gekregen door het toevoegen van alle afleveringen van neigen seizoen van 24. Ook alle afleveringen van de eerste drie seizoen van Scandinavische serie Borgen zijn nu voor Netflix-abonnees beschikbaar. Het filmaanbod is uitgebreid met 6 titels waaronder La La Land en Bulbbul. Streamwijzer heeft een volledig overzicht van alle 16 nieuwe titels gemaakt.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.