Ga naar inhoud

Fiverr lanceert Nederlandse site


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Fiverr lanceert Nederlandse site

16049162664_1c41a1f2ba_k-430x400.jpg

De internationaal bekende marktplaats voor zakelijke creatieve diensten Fiverr opent een Nederlandse vertaling van zijn site.

Van eenpitter tot multinational en alles daar tussen, allemaal hebben ze wel behoefte aan creatieve hulp. Of dat nu een voice-over is, iemand die een WordPress-site of -design maakt, een nieuw logo of een reclamevideo. Vanuit die gedachte is marktplaats Fivver ooit opgericht: een plek om digitaal werk aan te besteden.

Vanochtend maakte Fiverr (vertaald: ‘een vijfje’) bekend de Nederlandse vertaling van zijn site voor freelancers te publiceren.

Inmiddels is het tien jaar oude beursgenoteerde bedrijf actief in ruim 160 landen en hebben freelancers ruim een miljard dollar aan de site verdiend. Fiverr behaalde in het eerste kwartaal van 2020 een omzet van 34,2 miljoen dollar, een stijging van 44 procent ten opzichte van vorig jaar. De site kent bijna een kwart miljoen actieve verkopers; de aanbieders van diensten op het platform, en 2,5 miljoen actieve kopers. De gemiddelde koper geeft jaarlijks 177 dollar uit op de site.

De coronacrisis heeft heeft ervoor gezorgd dat er vaker een beroep wordt gedaan op aangesloten dienstverkopers. Het aantal Nederlandse freelancers op Fiverr nam in maart toe met 24,8% ten opzichte van februari, die stijging hield aan in april (+22,8%). Het aantal opdrachten dat Nederlandse bedrijven verstrekte op Fiverr groeide in maart met 29,1 procent en in april met 13,9 procent. Eerder gingen er al gelokaliseerde versies live in Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Foto: mujitra (cc)

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.