Ga naar inhoud

Samsung blijft weg van vakbeurs IFA


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Samsung blijft weg van vakbeurs IFA

Samsung-CityCube-1d97e28dd0270c03-430x400.jpg

De eerste afvaller van de Duitse elektronicabeurs IFA is bekend en de organisatie zal er niet blij mee zijn: Samsung blijft weg. ‘We hebben besloten om onze belangrijkste nieuws en aankondigingen dit jaar te presenteren op onze eigen digitale evenement in begin september,’ laat Samsung weten.

Vanwege de coronapandemie had Messe Berlin al besloten om de IFA 2020 anders op te zetten. De beurs mag niet meer dan 5000 bezoekers ontvangen in plaats van de gebruikelijke 240.000.

De IFA organiseert daarom vier kleinere evenementen voor de vakhandel en journalisten. Per dag worden niet meer dan 1000 personen ontvangen. De grote hallen worden niet gebruikt.

Naar nu blijkt is niet iedereen enthousiast over deze verkorte IFA 2020 Special Edition. Internationale kernexposanten overwegen om alleen hun Duitse werknemers naar de IFA te sturen.

Foto: Samsung

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.