Ga naar inhoud

Ziggo en KPN verhogen abonnement tv en internet


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo en KPN verhogen abonnement tv en internet

Abonnees van de aanbieders Ziggo en KPN betalen vanaf vandaag meer voor abonnementen waarbij tv en/of internet wordt geleverd.
 
 

Meer betalen bij Ziggo en KPN

Foto ProShots

Ziggo en KPN zijn niet de enige aanbieders van vaste diensten die vanaf 1 juli de abonnementsprijs van vaste diensten hebben verhoogd. Onder anderen Delta en Online.nl hebben vandaag ook prijsaanpassingen doorgevoerd. Ziggo en KPN zijn echter de grootste aanbieders van vaste diensten in Nederland. Beide bedrijven zijn samen verantwoordelijk voor de levering van tv en/of internet in ruim zes miljoen woningen. T-Mobile is na deze bedrijven de derde leverancier van vaste diensten in Nederland. Dit bedrijf verhoogde eerder dit jaar bij veel abonnementsvormen de prijs met de vastgestelde inflatiecorrectie over 2019 van 2,7 procent.

 

Prijsverhoging

Ziggo en KPN verhogen de prijs van abonnementen waarbij de vaste diensten tv of internet – of een combinatie van beide diensten – met een bedrag tussen de nul en drie euro per maand. Bij KPN komt de gemiddelde prijsverhoging rond de €1,60 uit en dit is gelijk aan de prijsinflatiecorrectie. Ziggo verhoogt de abonnementsprijs gemiddeld met iets minder dan twee euro per maand. Met iets meer dan drie procent ligt de prijsverhoging bij het kabelbedrijf dus net boven de inflatiecorrectie. Vanwege de prijsverhogingen konden abonnees van aanbieders die op 1 juli de prijzen hebben verhoogd in de afgelopen weken het abonnement kosteloos opzeggen.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.