Ga naar inhoud

Radio 538 schrapt deel gepresenteerde nachtprogramma’s


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Radio 538 schrapt deel gepresenteerde nachtprogramma’s

Medianieuws

Radio 538 schrapt met ingang van maandag (6 juli) een deel van de gepresenteerde nachtprogramma’s. Het gaat om het blok tussen 1 en 4 uur dat ingevuld gaat worden met ‘53N8 Non-stop’. Daarnaast worden de uren tussen 4 en 6 uur opnieuw ingedeeld.

Radio 538 schrapt deel gepresenteerde nachtprogramma’sHet schrappen van een deel van de gepresenteerde nachtprogramma’s maakt deel uit van de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network. Radio 538 is momenteel nog de enige commerciële radiozender die de hele nacht live gepresenteerde programma’s heeft.

Voor de nachtdeejays betekent dit dat zij minder uren gaan maken. Edwin Noorlander behoudt alleen zijn uren op zaterdagmiddag tussen 15 en 18 uur. Daarnaast vervallen de nachturen voor nieuwe talenten (538 Talent).

Tussen 4 en 6 uur is op dinsdag, woensdag en donderdag Bas Menting te horen. Mart Meijer vult deze uren op maandag en vrijdag. Desmond Baidjoe blijft de vroege uren op zaterdag- en zondagochtend vullen.

Menting blijft ook op zondagavond te horen, al wordt hij komende zondag (5 juli) eenmalig vervangen door Danny Blom. In de nacht van zondag op maandag duurt de 53N8 Non-stop overigens een uur langer en begint dan al om middernacht. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.