Ga naar inhoud

Miele introduceert 3D-printer ontwerpen


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Miele introduceert 3D-printer ontwerpen

3D4U_WFD4413a_web-430x400.jpg

Miele lanceert een aantal accessoires voor huishoudelijke apparatuur die je met een 3D printer kunt maken. Het gaat om bestanden voor keuken accessoires, stofzuigeraccessoires en handig gereedschap voor de thuiswerker.

Op de werkvloer is 3D-printen al lang heel gebruikelijk voor bijvoorbeeld prototyping. Met 3D4U wil de fabrikant van wasmachines en keukenapparatuur iets extra’s bieden.

De eerste tien beschikbare ontwerpen van 3D4U zijn verschillende keukenaccessoires,  accessoires voor stofzuigers en accessoires voor klusapparatuur. Bijvoorbeeld een boorgatreiniger, waarvan het ontwerp met een computersimulatie gestroomlijnd is – net zoals bij de productontwikkeling van de Miele stofzuigers. Op de zuigbuisgreep gemonteerd zuigt dit accessoire zich op de muur vast. Zo heb je beide handen vrij om de boormachine vast te  houden.

Ook handig is volgens Miele de 3D4U zuigmond voor kostbare (en vaak kleine) voorwerpen. Door een fijne  membraanstructuur van het opzetstuk belanden waardevolle voorwerpen als sieraden niet in  de stofzuigerzak of het stofreservoir van de stofzuiger.

Bron@Emerce.

3D.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.